Integritetspolicy

Här kan du läsa om hur vi på Bostäder i Solen hanterar personuppgifter.

ALLMÄNT 
Den här integritetspolicyn beskriver hur Agency Link Hb (Bostäder i Solen), org.nr 969777-6632, hanterar dina personuppgifter.
Vi på Bostäder i Solen bedriver förmedling av bostäder utomlands till ett antal lokala fristående mäklarkontor. Vår uppgift är att från hemmaplan i Sverige hjälpa och serva dig på vägen till ditt fastighetsköp i utlandet. Vi samarbetar med noga utvalda, duktiga och väletablerade mäklarbyråer och byggfirmor i utlandet. Vårt gemensamma mål är att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen.

Din integritet är viktig för oss och vi vill att du alltid ska kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Nedan beskriver vi hur vi behandlar dina personuppgifter och hur du kan kontakta oss om du har frågor om vår behandling av dina personuppgifter.

VI SAMLAR IN OCH BEHANDLAR DINA PERSONUPPGIFTER ENLIGT FÖLJANDE:

Om du önskar nyhetsbrev
Följande uppgifter tar vi in:

1) för- och efternamn
2) e-postadress

Du väljer själv hur länge du önskar våra nyhetsbrev och kan enkelt avregistrera dig via länken längst ner i nyhetsbrevet. Dina inlämnade uppgifter rörande nyhetsbrev kommer då att raderas.

Om du önskar lämna in en önskelista digitalt via hemsidan eller en manuellt skriven önskelista hos oss. 
Önskelistan används som underlag för att söka relevanta fastigheter samt som underlag som lämnas ut till aktuellt mäklarkontor i de fall visning blir aktuellt.

Följande obligatoriska uppgifter som vi tar in är:

1) namn
2) gatuadress
3) postadress
4) e-post
5) telefon
6) önskemål om fastighetens utseende, funktion och läge
7) budget  
8) när visning önskas
9) samtycke att uppgifterna som även kommer att lämnas över till aktuellt fristående mäklarkontor inför visning.

För oss nödvändiga punkter är markerade med en röd stjärna i den digitala önskelistan, övriga uppgifter är frivilliga.

Uppgifterna samlas in för att skapa en så bra bild som möjligt av vad du/ni söker och på så vis kunna hjälpa dig/er på bästa sätt, som t.ex. att skicka ut tips till dig/er via e-post om nya bostäder som matchar dina inlämnade beskrivningar eller om event som vi tror kan vara intressant för dig/er. I samband med att du/ni skickar in dessa uppgifter godkänner ni också att uppgifterna lämnas vidare till aktuellt fristående mäklarkontor, som då kommer att kontakta er. 

Uppgifterna sparas så länge som du/ni själv önskar ligga kvar hos oss eller som längst tre år. Kontinuerlig uppföljning sker för att följa upp om intresse kvarstår. Önskar du/ni inte lämna in alla obligatoriska uppgifter enligt ovan, är du/ni välkomna att kontakta oss och lämna de uppgifter du/ni själva önskar. 

Vi kommer att lämna dina/era personuppgifter till aktuellt fristående mäklarkontor när visning blir aktuellt eller innan om vi bedömer att specialhjälp behövs. Informationen lämnas till aktuellt fristående mäklarkontor för att de på plats ska kunna fortsätta hjälpa dig/er och för att presentera fastigheter enligt dina/era önskemål samt kunna kontakta dig/er inför visningen.

Efter att vi lämnat över dina/era uppgifter till aktuellt fristående mäklarkontor tar vi på Bostäder i Solen inte ansvar för överlämnade uppgifter. Ansvaret ligger då hos det fristående mäklarkontoret. 

Dina/era uppgifter hos oss raderas till fullo, all dokumentation samt eventuell e-postkonversation, när du/ni meddelat oss att du/ni inte önskar finnas kvar i vårt register eller som längst tre år efter inlämnat intresse.

För att säkerställa att personuppgifter behandlas på ett säkert och konfidentiellt sätt använder vi oss av datanätverk som är intrångsskyddade med bland annat brandväggar och lösenordsskydd enligt branschstandard. 

Du/ni har alltid rätt att få veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig/er och få tillgång till dessa personuppgifter och du/ni har även rätt att få en kopia av de personuppgifter som behandlas. Dessutom kan du/ni alltid be oss att ändra eller uppdatera dina/era personuppgifter.

Tveka inte att kontakta oss om du/ni har några frågor. Du/ni kan kontakta oss via e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 0727-322 722.

Reviderad:
2019-08-13
Bostäder i Solen
Alf Barnholdt
Ingela Mårtensson