Renoveringsobjekt med stor potential Print

Till salu €329,500 518 hits

Beskrivning

Ett unikt köptillfälle mellan den vackra historiska by Mojacar och stranden! Ett objekt med mycket potential och en garanterad bra investering. De som söker en ställe för att köra B&B är detta det perfekta stället!

Mojácar är en historisk `Vit by 'i provinsen Almería med utsikt över Medelhavet och sju kilometer stränder som har tre europeiska blå flagg utmärkelser. I Spanien är Mojácar känt som Rincón del Embrujo, ( Förtrollningens hörn) med Europas hälsosammaste klimat, vilket ger en livskvalitet som de flesta söker, men sällan någonsin finner. Med mer än 320 dagar av solsken varje år på sydostkusten i en vik som både ger och skyddar sitt underbara klimat.

Att vara omgiven av platser som utsetts som naturliga skönheter gör Mojacar till en av de mest attraktiva platserna i Spanien. Det är också en av de få kustområdena där havet inte är dolt bakom höghus!

Här kan du fortfarande hitta ensamma stränder omgiven av vacker natur, besöka genuint välkomnande samhällen med sina  många traditionella fester och marknader, och hitta utsökta restauranger, trendiga strandbarer, kaféer och butiker, som gör Mojácar till ett attraktivt ställe och för dem som gillar att hålla sig i form;  sportanläggningar är alla inom räckhåll!

Fastigheten ligger gångavstånd från den historiska byn Mojacar. Huset är 50 år gammalt och ligger på en hela 14.148 kvm mestadels platt mark med apelsinodlingar. Det är ett solid bygge med 4 sovrum på entréplan (137kvm), ett stort kök, vardagsrum, matsal, badrum och direkt ut på en stor terrass med fantastisk utsikt. På övre våningen, 35kvm,  hittar du ett stort sovrum med en terrass och litet vardagsrum. Framför huset har du mycket utrymme, platt land, perfekt för uteplats, pool, nybyggen, stall.

Fastigheten har samtliga papper i ordning. El och vatten från samhället (men har också en egen 50 000 l vattentank som pumpar vatten från egen brunn). Fastigheten med sin stora tomt har ett unikt vackert läge, en fantastisk bra investering och full av möjligheter att byggas ut till ett attraktivt B&B, häststall - 6 Km från härliga stränder, och gångavstånd till själva Mojacar by. Tomten är fantastisk, till stor del platt med fruktträd. 

Fastigheten är prissänkt från 420.000€ till 329.500€. Priset är inte prutbart!

Kom ned, se på plats och bli förtrollad!

 

 

 

Sammanfattning

  • Plats Camino Huertas de Abajo, Mojácar,
  • Country Spanien
  • Pris €329,500
  • Typ av fastighet: Lägenhet
  • Status: Till salu
  • Boyta: 147 + 35 m2
  • Sovrum: 5
  • Badrum: 1
  • Strand: 6 km

Map